Glas vervangen in Almere

Als u denkt aan glas vervangen, dan denkt u in de meeste gevallen ook aan glasschade. Maar tegenwoordig wordt glas niet alleen vervangen als er schade is ontstaan. Onze glaszetters komen dagelijks bij klanten langs die nog prima glas in hun woning of pand hebben, maar toch liever hun ruiten willen laten vervangen. Denk aan het vervangen van enkel glas door isolatieglas of aan het plaatsen van veiligheidsglas in een winkelpand. Zoekt u in Almere of omgeving iemand voor het vervangen van uw ruit of complete raam? Glaspunt B.V. staat voor u klaar! Wij weten precies hoe we uw glas op een veilige en efficiënte manier moeten vervangen.

Van enkel glas naar isolatieglas

Heeft u de laatste tijd te maken met extra tocht in uw woning? Of merkt u dat u uw thermostaat steeds hoger moet zetten om uw woning te verwarmen? Dan kan het zijn dat de isolatie van uw woning niet in orde is. De eerste stap naar een goed geïsoleerde woning kunt u zetten met behulp van nieuw glas. Onze glaszetters komen graag bij u in Almere langs om uw huidige glas te vervangen door een glassoort met een hoge isolatiewaarde.

Vrijblijvend advies

Onze glaszetters vervangen niet alleen uw enkele glas door een glassoort met een hoge isolatiewaarde. Wij komen ook bij u langs als u op zoek bent naar een veilige glassoort of juist een geluidswerende glassoort. Twijfelt u over het vervangen van uw glas? Wij staan u graag te woord en geven u advies daar waar het nodig is. Kiest u voor Glaspunt B.V., dan kiest u voor een helder verhaal.