Glasschade in de regio Almere?

Is er een ruit gesneuveld? Is er bijvoorbeeld bij u ingebroken en is er een raam ingeslagen? Of is er door het toedoen van uzelf glasschade ontstaan? Dan wilt u natuurlijk dat deze schade vlot wordt verholpen. Weet u niet wie u moet bellen om dit vlot te laten repareren? Zoek niet verder! Glaspunt B.V. is uw specialist in glas als het gaat om breuken, scheuren en ruiten die compleet kapot zijn gegaan. Voor een expert op het gebied van ruitschade bent u hier aan het juiste adres. Wacht daarom niet langer en schakel meteen een expert in. Wij staan 24/7 voor u klaar en vervangen uw glas terwijl u wacht!

Onze werkwijze

Wanneer u in het geval van glasschade contact met ons opneemt, zullen wij een aantal gegevens van u nodig hebben. Op deze manier kunnen wij zo snel en zo goed mogelijk te werk gaan. Zo zullen wij gegevens nodig hebben over het type glas dat u wenst en wat de afmeting van uw kozijn is. Onze glaszetters kunnen er dan voor zorgen dat de juiste producten meegenomen worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om ter plekke nog wijzigingen aanbrengen door het glas voor uw ruit op de juiste maat te snijden.

Woont u in Almere of omgeving en heeft u glasschade? Neem dan direct contact op met onze glasservice via 085 - 106 13 04. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en komen altijd met een passende oplossing.