Glasherstel in Almere

Is er een ruit gesneuveld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een reparatieservice met spoed. Onze glasspecialisten zorgen ervoor dat uw schade zo snel mogelijk wordt verholpen! Schade aan uw ruit is erg vervelend, omdat in veel gevallen uw woning daarmee niet goed te beveiligen is tegen indringers. Zorg ervoor dat u uw woning weer goed kunt afsluiten, schakel de glasherstelservice in van uw professionele glashandel in Almere!

Reparatie van uw kapotte ruit

Als u ons inschakelt voor glas reparatie kunt u rekenen op een uitgebreide en vakkundige service. Onze glaszetters zijn op de hoogte van de laatste technieken en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Wij ruimen eerst alle scherven en het kapotte glas op, daarna meten we uw raam in en maken we uw nieuwe glas op maat. In de meeste gevallen hebben wij uw glassoort direct op voorraad, als dat het niet geval is bestellen wij de glassoort direct voor u en plaatsen we eerst een noodvoorziening.

Kiest u voor Glaspunt B.V., dan kiest u voor een snel glasherstel. Wij staan 24/7 voor u klaar in de hele regio Almere. Zelfs midden in de nacht en in het weekend!